43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Місцеві фінансові органи готуються до впровадження програмно-цільового бюджетування на усіх рівнях бюджетної системи

 

Бюджетним кодексом України передбачено впровадження програмно-цільового методу бюджетування з 2019 року на усіх ланках бюджетної системи, в тому числі у бюджетах сільських, селищних та міських (міст районного значення) рад.

Нова система бюджетування передбачає поступовий відхід від утримання бюджетних установ до визначення пріоритетів, цілей і завдань бюджетної політики та спрямування коштів місцевих бюджетів на їх реалізацію з урахуванням визначених в установленому порядку результативних показників витрачання коштів.

З метою підтримки впровадження програмно-цільового бюджетування на базовому рівні, Міністерством фінансів України за підтримки Проекту „ЄС для підсилення державних фінансових систем місцевих урядів" розпочато відповідні навчання працівників місцевих фінансових органів та органів місцевого самоврядування.

Область стала першою, де розпочато такі заходи. 5 вересня цього року у приміщенні готелю „Україна" експертом проекту Демиденко С.Я. проведено І-ий етап навчання з працівниками місцевих фінансових органів та органів місцевого самоврядування об'єднаних територіальних громад, які планується утворити у 2018 році, на тему „Програмно-цільовий метод бюджетування на місцевому рівні".

Протягом вересня-жовтня цього року фахівці місцевих фінансових органів - учасники І-го етапу навчань будуть проводити тренінги з працівниками органів місцевого самоврядування з метою забезпечення продовження реформи місцевих бюджетів. 

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України