43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Внесено зміни до обласного бюджету на 2018 рік

 

Рішенням обласної ради від 04.04.2018 № 19/25 внесено зміни до  обласного бюджету на 2018 рік.

Згідно з рішенням на видатки спрямовано понад 63,8 млн грн вільного залишку коштів обласного бюджету, 62,8 млн гривень залишку коштів освітньої субвенції, 6,5 млн грн залишків коштів медичної субвенції.

Крім цього, розподілено також залишки коштів спеціального фонду обласного бюджету, в тому числі  6,4 млн грн залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, 47,7 млн грн залишку коштів субвенції з державного бюджету на реформування регіональних систем охорони здоров'я для здійснення  заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей", 199,4 млн грн залишку коштів від надходжень перевиконання митних платежів у межах реалізації експерименту з утримання доріг.

У доходах обласного бюджету враховано також 30,8 млн грн цільових  субвенцій , наданих з інших місцевих бюджетів.

З текстом рішення та додатками до нього можна ознайомитись за посиланням http://www.finance.voladm.gov.ua/articles/id-825/.

 

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України