43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Департаментом фінансів облдержадміністрації підготовлено проект рішення обласної ради „Про внесення змін до рішення обласного бюджету” на 2018 рік.

Обласною державною адміністрацією внесено на розгляд обласній раді проект рішення обласної ради „Про внесення змін до рішення обласної ради" від 08.02.2018 № 18/18 „Про обласний бюджет на 2018 рік".

У доходах та видатках обласного бюджету враховані надходження цільових трансфертів з державного та інших місцевих бюджетів, у тому числі з Луцького міського бюджету - 10,0 млн грн на будівництво школи в 55 мікрорайоні, з Камінь-Каширського районного бюджету - 2,9 млн грн на співфінансування будівництва школи в с.Осівці, з Ківерцівського районного бюджету - 1,0 млн грн на будівництво школи в с.Башлики, з Старовижівського районного бюджету - 2,0 млн грн на співфінансування будівництва школи в с. Любохини. Крім цього, уже понад 4 млн грн обласному бюджету з місцевих бюджетів області передано цільові субвенції на співфінансування ремонту автомобільних доріг.

Основні зміни до бюджету обумовлені спрямуванням на видатки вільного залишку коштів на суму 63,8 млн грн, залишку коштів медичної субвенції на суму майже 6,5 млн грн, освітньої субвенції на суму 62,8 млн грн, залишку коштів субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій  на суму 6,4 млн грн, залишку коштів від надходжень перевиконання митних платежів у межах реалізації експерименту з утримання доріг на суму 199,4 млн гривень.

 

Проект рішення в додатках.

 

 

 

Завантажити Додатки >>>

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України