43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Поданий проект обласного бюджету на 2018 рік

Обласною державною адміністрацією внесено на розгляд обласній раді проект обласного бюджету на 2018 рік.

Проект рішення обласної ради „Про обласний бюджет на 2018 рік" розроблено відповідно до внесених Урядом до Верховної Ради України проекту Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» (реєстраційний № 7116) та проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» (реєстраційний № 7000).

Розрахунок доходів обласного бюджету на 2018 рік здійснено з урахуванням тенденцій надходжень платежів у минулих роках, розрахунків, наданих Головним управлінням Державної фіскальної служби України у Волинській області, Луцьким управлінням Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Львові Міжрегіонального головного управління ДФС України, іншими організаціями та структурними підрозділами облдержадміністрації, на які покладено контроль за справлянням відповідних платежів до бюджету. Розрахунки здійснено з урахуванням зміни норм законодавства, які набувають чинності з наступного бюджетного року.

Доходна частина обласного бюджету на 2018 рік сформована в загальній сумі 1593,7 млн грн, у тому числі 639,8 млн грн складають доходи загального фонду та 953,9 млн грн - спеціального фонду.

Проект обласного бюджету на 2018 рік по видатковій частині підготовлений на підставі поданих головними розпорядниками коштів бюджетних запитів.

Усього витрати обласного бюджету у 2018 році складуть 7854,2 млн грн, в тому числі із загального фонду обласного бюджету - 6127,2 млн грн, спеціального - 1727,0 млн гривень.

Витрати обласного бюджету (без урахування цільових субвенцій з державного бюджету, які передаються бюджетам районів і міст) складуть 3534,0 млн гривень. За рахунок доходів загального фонду обласного бюджету у цілому у 2018 році буде здійснено 1818,0 млн грн витрат, з яких 1801,8 млн грн - видатки загального фонду, 11,5 млн грн - видатки бюджету розвитку, 4,7 млн грн - надання кредитів. Витрати спеціального фонду без урахування витрат за рахунок коштів, що передаються з загального фонду, складуть 1715,5 млн гривень.

 

З текстом рішення та додатками до нього можна ознайомитись за посиланням http://www.finance.voladm.gov.ua/category/c-10-11/

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України