43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Новини та події у період з 15.02.10 по 15.03.10
1. Рішенням сесії обласної ради від 19.02.2010 року № 38/16 на погашення кредиторської заборгованості за капітальними видатками, що виникла у 2009 році спрямовано 2,3 млн. грн. вільних залишків коштів обласного бюджету. Таке рішення прийняте відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3.02.2010 № 75.

2. З метою належної підготовки до пропуску весняної повені, своєчасного відведення надлишкових вод та недопущення виникнення надзвичайної ситуації на території області з обласного бюджету за розпорядженням голови облдержадміністрації від 16.02.2010 № 34 з резервного фонду обласного бюджету виділено 120,0 тис. грн. обласному виробничому управлінню водних ресурсів і водного господарства. Ці кошти мають бути спрямовані на проведення аварійного ремонту насосно - силових агрегатів насосних станцій у поліських районах області.

Крім цього, для проведення ремонту мереж водовідведення, запобіганню руйнуванню інженерних споруд, що знаходяться в комунальній власності з резервного фонду державного бюджету за розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.02.2010 №311-р області виділено 434 тис. гривень. За розпорядженням голови облдержадміністрації від 11.03.2010 № 57 згадані кошти спрямовано на виконання відповідних робіт у Камінь - Каширському, Любешівському та Ратнівському районах.

3. Відповідно до наказу МФУ від 18.01.2010 № 13  „ Про підготовку річного звіту про виконання Державного та місцевих бюджетів України за 2009 рік” забезпечено  розгляд та опрацювання представлених фінансовими управліннями райдержадміністрацій та міськвиконкомів фінансових звітів про виконання місцевих бюджетів та звітів про виконання плану по мережі, штатах і контингентах установ, що утримуються за рахунок коштів  відповідних місцевих бюджетів, за 2009 рік та подано зведення фінансових показників вищезгаданих звітів 25 лютого 2010 року Міністерству фінансів України.
 Крім  того, на виконання статті 28 Бюджетного Кодексу України  забезпечено публікацію інформації про виконання обласного бюджету за 2009 рік до 1 березня 2010 року та підготовлено необхідні матеріали для оприлюднення звіту про виконання обласного бюджету у розрізі економічної класифікації видатків.   

4. 22 лютого 2010 року зданий  звіт в Міністерство фінансів України, Державне казначейство України, Рахункову палату про виконання кошторису видатків на утримання апарату місцевих державних адміністрацій за                  2009 рік.


5. З метою удосконалення механізму використання коштів обласного бюджету на здійснення окремих видатків соціального захисту населення, спеціалістами головфінуправління спільно із спеціалістами головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації опрацьовується питання щодо внесення змін до Порядку надання та використання коштів іншої субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, затвердженого рішенням обласної ради від 13 березня 2009 року № 27/53.  

6. Начальником відділу фінансів програм соціально-економічного розвитку та соціального захисту населення Горбачовою Л.М. взято участь у засіданні регіональної робочої групи з питань координації та контролю за підготовкою і реалізацією проекту „Підвищення ефективності управління реформою системи соціального захисту в Україні”.

7. На виконання доручення Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я щодо організації роботи над формуванням проекту Державного бюджету України на 2010 рік, головним фінансовим управлінням облдержадміністрації підготовлено інформацію про видатки на фінансування закладів охорони здоров’я області за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів у 2009 році.

8. Відповідно до доручення Міністерства фінансів України у частині підготовки проекту Закону України „Про Державний бюджет України на 2010 рік”, головним фінансовим управлінням облдержадміністрації спільно з окремими фінансовими органами опрацьовується питання про врахування при визначенні дотації вирівнювання на 2010 рік місцевим бюджетам переадресації видатків на утримання закладів охорони здоров’я у зв’язку із відсутністю (недостатністю) мережі бюджетних установ на окремих територіях.

9. Головним фінансовим управлінням облдержадміністрації спільно із головними розпорядниками коштів обласного бюджету проводиться робота по формуванню тимчасового розпису асигнувань обласного бюджету на другий квартал 2010 року.  
 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України