43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
З обласного бюджету для підтримки місцевих бюджетів спрямовано 34 млн гривень

Постановою  Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 833 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2015 року №727" обласному бюджету додатково виділено з державного бюджету України 50253,8 тис. грн стабілізаційної дотації з державного бюджету місцевим бюджетам.

Відповідно до Порядку та умов надання стабілізаційної дотації з державного бюджету місцевим бюджетам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 вересня № 727, кошти такої дотації надаються обласним бюджетам для розподілу між місцевими бюджетами у порядку, визначеному облдержадміністраціями.

За розпорядженням голови облдержадміністрації від 17.11.2015 № 505 бюджетами районів і міст обласного значення спрямовано 34,4 млн гривень.

У стабілізаційній дотації, належній бюджетам районів та міст, враховано  кошти для Грем'ячівської сільської ради Ківерцівського району на реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги "Розвиток туризму на польсько-українському прикордонні" у сумі 576,0 тис. гривень.

З належної бюджетам районів і міст обласного значення суми стабілізаційної дотації 50 відсотків, або 18557,2 тис. грн  розподіляється пропорційно до бюджетних призначень на оплату праці у загальному фонді місцевих бюджетів області на 2015 рік, 50 відсотків, або 18557,1 тис. грн відповідно до податкоспроможності територій з урахуванням надходжень податку на доходи фізичних осіб за 9 місяців 2015 року.

З метою забезпечення співфінансування з бюджетів районів і міст області об'єктів, будівництво, реконструкція яких здійснюється за рахунок Державного фонду регіонального розвитку, обсяг стабілізаційної дотації бюджетам районів, по яких не передбачено трансферт обласному бюджету на співфінансування відповідних об'єктів, зменшується на суму необхідного співфінансування обсягом 4637,547 тис. гривень.

У зв'язку з співфінансуванням витрат з утримання вузлової лікарні станції Ковель ДТГО "Львівська  залізниця" протягом року за рахунок коштів обласного бюджету на 250, тис. грн зменшується обсяг дотації для бюджету міста Ковеля.

Вивільнені кошти у сумі 4887,547 тис. грн розподіляються на окремі цільові видатки бюджетам районів області у сумі 1640,0 тис. грн та на витрати обласного бюджету у сумі 3247,547 тис. гривень.

 

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України