43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Виконання місцевих бюджетів за січень - вересень 2015 року

 

До загального фонду місцевих бюджетів області за січень - вересень 2015 року, за оперативними даними, надійшло 1215,5 млн.грн, що становить 112,8 відсотка до запланованого, понад план отримано 137,6 млн.гривень.  Забезпечено виконання усіх зведених бюджетів районів та міст обласного значення області. Обласний бюджет виконано на 107,5 відсотка, понадпланові надходження - 14,6 млн. гривень.

Порівняно з відповідним періодом 2014 року надходження до загального фонду місцевих бюджетів зросли (в співставній базі) на 446,6 млн. грн, або на 58,1 відсотка. Позитивна динаміка надходжень збережена у всіх місцевих бюджетах області.

Надходження основного бюджетоутворюючого платежу - податку та збору на доходи фізичних осіб, становлять 639,6 млн.грн, або 107,6 відсотка до запланованого, понад план одержано 45,1 млн. гривень.

Базова дотація з державного бюджету, передбачена на січень - вересень цього року, отримана в повному обсязі в сумі 225,7 млн. гривень.

Станом на 1 жовтня 2015 року в області відсутня заборгованість із виплати заробітної плати з нарахуваннями перед працівниками установ та організацій, що фінансуються з місцевих бюджетів.

З метою забезпечення нормального функціонування бюджетних установ та фінансування першочергових видатків у січні - вересні 2015 року місцеві бюджети області отримали з єдиного казначейського рахунку на покриття тимчасових касових розривів 2018,3 тис. гривень короткотермінових позик. Станом на 1 жовтня цього року короткотермінові позички погашені в повному обсязі.

 

 

 

 

 

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України