43025, Волинська область, м. Луцьк, вул. Прогресу,7
 
 
Департамент фінансів
Волинської обласної державної адміністрації
 
 
[ Вітаємо Вас на нашому оновленому веб-сайті. Всі зауваження, побажання та пропозиції по роботі веб-сайту надсилайте на електронну адресу post@gfin.voladm.gov.ua ]
 
 
Курси валют

Курс доллара     Погода в Луцке
Голосування
Чи задоволені Ви рівнем своїх доходів?
Наказ №28 від 31.08.2022 "Про внесення змін до інструкції з підготовки бюджетних запитів до проєкту обласного бюджету"

Відповідно до статті 75 та пункту 22 Прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу України, з метою підготовки проєкту обласного бюджету на 2023 рік в умовах воєнного стану

НАКАЗУЮ:

1. Викласти пункт 4 розділу І Інструкції з підготовки бюджетних запитів до проєкту обласного бюджету, затвердженої наказом департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації від 18 вересня 2018 року № 85, зареєстрованої у Головному територіальному управлінні  юстиції у Волинській області  26 вересня 2018 року за № 73/1714, у новій редакції:

«4. Відповідно до статті 751 Бюджетного кодексу України департамент фінансів щороку спільно з головними розпорядниками бюджетних коштів складає прогноз місцевого бюджету - документ середньострокового бюджетного планування, що визначає показники місцевого бюджету на середньостроковий період і є основою для складання проекту місцевого бюджету.

Враховуючи наведене, показники видатків на два наступні за плановим  роки у бюджетних запитах головних розпорядників коштів мають відповідати показникам пропозицій до прогнозу обласного бюджету на плановий та два наступні періоди, поданим департаменту фінансів та включеним до прогнозу обласного бюджету на плановий та два наступні періоди, схваленого обласною державною адміністрацією.

Якщо прогноз обласного бюджету на плановий та два наступні періоди відповідно до вимог Бюджетного кодексу України не складається, індикативні показники видатків на два наступні за плановим роки для заповнення бюджетних запитів можуть визначатися головними розпорядниками самостійно, з урахуванням основних показників соціально-економічного розвитку, затверджених Кабінетом Міністрів України та повідомлених Міністерством фінансів України розрахункових показників витрат місцевих бюджетів у середньостроковій перспективі. У разі, відсутності на час формування бюджетних запитів основних показників соціально-економічного розвитку на два наступні за плановим роки, що затверджуються Кабінетом Міністрів України, та розрахункових показників витрат місцевих бюджетів у середньостроковій перспективі, що доводяться Міністерством фінансів України, показники видатків на два наступні за плановим  роки у бюджетних запитах головними розпорядниками коштів не заповнюються.».

2. Відділу фінансів місцевих органів влади та загальної роботи департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації (Надія Бляхарчук) подати цей наказ на державну реєстрацію до Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).

3. Заступнику начальника бюджетного управління - начальнику відділу зведеного планування та міжбюджетних відносин департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації Володимиру Горщару забезпечити доведення цього наказу після його державної реєстрації до головних розпорядників коштів обласного бюджету для застосування в роботі.

4. Сектору інформаційного забезпечення департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації (Павло Цицюра) забезпечити його офіційне опублікування.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Заступник директора                                                Володимир СЕЛЕДЕЦЬ

 

Володимир Горщар 777 225

 

 
 
   
 
 
Технічна підтримка Веб-студія ТРЕК Дія. Цифрова освіта Волинська обласна державна адміністрація Веб-портал органів виконавчої влади Інтернет-представництво Президента України